Asiakaspalautteet

Anna meille palautetta! 

⇩ Asiakaspalautteet lomakkeen alapuolella 

Mihin tarvitsemme varauskoodia?
Varauskoodia käytetään ainoastaan palautteen aitouden tarkistamiseen

⇩Verinäytelmä Taavetissa 1926 pelin palautteet 

- Nana ja Sisu

Sopivasti tehtäviä, voi olla vielä vaikeampi.

- Hongistot

Mukava pakohuone värikoodihaaste oli mukava 

- Sonja ja Anna

Superkiva, mutta meille kahdestaan oli vähän vaikea😁Kiitos! 

- Essi

Hauska ja mielenkiintoinen peli. Oli tarpeeksi haastetta :)

- TC 103

Sopivan vaikea.

- Mökkiläiset

Oikein hauska, suosittelen.

- Team Pullukat

  • Ensimmäinen kerta pakohuoneessa, hämmentävää mutta hauskaa,
  • 4:lle hengelle sopivasti tekemästä
  • Neljälle miehelle mahdoton
  • Alun pikkupähkinä käynnisti aivot ja sai sopivaan "moodiin" 

- Eija 

Mielenkiintoinen ja erilainen kuin aikaisemmat.

- Mc hölmöt

Hyvä ja kiva peli. Sopivan vaikea. 3 hölmölle juuri sopiva. Tehtävät oli monipuolisia. 


⇩Linnoituksen arvoitus pelin palautteet

Asiakas

Mielenkiintoinen peli. Ihana tarina ja hyvin keksityt mysteerit. Muutamat huoneet itsellä kokemuksena ja tässä riitti sopivasti haastetta.

Asiakas
Ensimmäistä kertaa olin pakohuonepelissä. Kiva peli. Haastava, ei päästy läpi. Kiva että ollaan saatu Luumäelle oma pakohuone. Uutta peliä odotellessa. 

- Neljä henkilöä

Tarpeeksi haastava, monipuolinen. Aiheessa nähty vaivaa. Vaikeusaste riittävä, loppuratkaisu jäi selvittämättä! Kiinnostavia pulmia, loppuun asti ajateltuna! Hieno yrityskonsepti nuorilta palvelualttiilta tyypeiltä, tulemme uudestaan! 

- Iloinen asiakas
Escape room oli aivan loistava kokemus ja juuri sopivan haastava. Pidin todella paljon kokonaisuudessaan tästä pelistä. Huomaa, että pelin suunnittelijat ovat erityisen lahjakkaita ja mahtavia ideoita keksineet peliin. 

- Jamppa :)

Idea on todella hyvä. Tarina ja sen kehkeytyminen oli jännittävä ja mielenkiintoinen. Pulmat ja arvoitukset olivat yllättäviä, mikä teki siitä todella hyvän pelin. 

- Koti Luumäellä

Kiitos jännittävästä ja hyvin toteutetusta pakohuoneesta! Hämärä valaistus ja sotilas loivat tunnelmaa ja antoivat sopivaa jännitystä pelaamiseen. Ehkä isännän nukkumisesta muistuttava kuorsausäänitehoste muistuttaisi olemaan hiiren hiljaa. Lopussa olisi kiva saada muistoksi kuva, suoritusajan kanssa. Kuvaa voisi jakaa somessa ja näin saisitte lisää näkyvyyttäkin. :) Kiitos ystävällisestä ja selkeästä opastuksesta. Olette mahtavia! 

- Mukanamatkassa

Arvostamme ensinnäkin nuorten yrittäjyyttä ja oli mahtavaa peliin päästessä huomata, että tää onkin nuorten kehittelemä juttu. Itse pelissä oli paljon erilaisia yksityiskohtia, joista poimia parhaat palaset koodien ratkaisuun. Kuulimme, että suunnittelette uutta peliä siihen kehitysideaksi suurempi määrä lukkoja ja mahdollisesti erilaisten lukkojen hyödyntäminen (suunta ja kirjain jne.) Kiitos kivasta pelistä, mysteeriosuus tuottikin tässä eniten päänvaivaa meidän porukalle. 

- Kolmikko

Hyvä peli. Osa vihjeistä helppoja, osa monimutkaisempia. Kolmelle riitti etsittävää ja pohdittavaa ja aikapainetta oli riittävästi. Mutta niin vain päästiin ulos ajoissa. Kehittämisehdotuksena peli-info voisi olla strukturoidumpi/täsmällisempi, mutta kaikkinensa oli kiva kokemus ja tullaan mieluusti pelaamaan uudestaan, kunhan uusi peli myöhemmin valmistuu :) 


Palautteiden julkaisuun kysytty lupa asiakkailta

Palautteiden todentamiseen on käytetty varauskoodia tai palaute on täytetty peli paikalla