Usein kysyttyä


Mikä on pakohuone?

Pakohuonepeli on fyysinen huone, jossa teidät suljetaan huoneeseen ryhmässä. Teidän pitää päättelykyvyn ja yhteistyön päästä tunnissa ulos huoneesta. Escape Luumäen tarkoitus on saada ihmiset kiinnostumaan paikallishistoriasta.


Minkä ikäinen saa tulla?

Suosittelemme että alle 13 vuotiaalla olisi huoltaja mukana. Kaiken ikäiset saavat tulla:)


En minä osaa!

Ei se haittaa. Henkilökunta antaa vihjeitä myöskin pelin aikana ja kertoo pelin alussa kaiken tarvittavan. Kaikki mahdolliset löydöt, ideat ja ajatukset kannattaa kertoa ääneen. Se oma tai jonkun toisen ääneen sanottu idea voi poikia tehtävään oikean ratkaisun. Pelin aikainen kommunikointi on tärkeää!


Uusi peli?

Kyllä, olemme suunnitelemassa uutta peliä. Pelin on tarkoituksena olla pelattavissa viimeistään marraskuussa. Pelissä on uutta jännitystä ja tietty ripaus paikallishistoriaa.


Muista tämä!

Tutki, käännä ja katso ympärillesi, Tarkistakaa aina toistenne jäljet, oli sitten kyseessä auki saatu laatikko, löydetty vihje tai lukko joka ei auennutkaan keksimällänne koodilla. Laatikkoon on saattanut jäädä jotain, kaveri ei ehkä huomannut vihjeestä sitä tärkeintä yksityiskohtaa ja joskus lukon ja käyttäjän välillä voi olla yhteensopivuusongelmia.

Arvostakaa sitä, että olette jokainen yksilöitä ja tapanne havainnoida ympäristöänne on omanlaisenne.