Tietoa meistä

  • Mikä on Escape Luumäki?

Luumäkeläinen 4H-yritys Escape Luumäki on kahden liiketoiminnan opiskelijan Rasmus Aholan ja Jannika Toikan kehittelemä pakohuone. Luumäen oma pakohuone Escape Luumäki tarjoaa teille loistavaa ajanvietettä pakohuoneen parissa, opitte samalla paikallishistoriaa. 

Suunnittelemme myös pakohuonepelejä muille yrityksille. Meille on kertynyt kokemusta seitsemän pakohuoneen suunnittelusta.Vuoden alussa valmistuneessa pelissä tutkitaan kesäkuussa 1926 tapahtunutta Taavetin pankkiryöstöä. "Olitte pankissa ryöstön aikana ja yksi virhe johti ongelmiin, teillä on tunti aikaa paeta"

Olemme saaneet kokemusta pakopelien teosta Perinteistä-Peleiksi hankkeesta, loppujen lopuksi kokemusta on kertynyt yhteensä yli seitsemän pakohuoneen suunnittelusta

  • Mistä idea yrittäjyyteen?

Vuonna 2021 saimme Perinteistä Peleiksi hankkeen kautta idean pakohuoneeseen, jonka avulla kehitimme Taavetin Linnoitus pelin. Vuonna 2022 tammikuussa haimme Leader Länsi-Saimaalta kipinärahaa uuden pelin tekemiseen. Saimme rahaa ja aloimme suunnitella uutta paikallishistoriasta kertovaa pakohuonetta. Peli valmistui vuoden 2022 lopulla ja aloimme pitämään peliä "Verinäytelmä Taavetissa 1926".

  • ROHKAISEMME KAIKKIA!

Rohkaisemme kaikkia aloittamaan 4H-yrittämisen, koska riskit ovat olemattomat. Olemme pitäneet 4H-yrittäjyydestä, koska se on ollut helppoa ja vaivatonta. Kaikkiin kysymyksiin saa tukea omalta 4H-yhdistykseltä.  Tarvittaessa autamme mielellämme sinua ja kavereitasi yritysideasi kanssa, ota rohkeasti yhteyttä meihin!Seuraa meitä somessa!