Tietoa meistä

Mikä on Escape Luumäki?

Escape Luumäki on vuonna 2021 perustettu Luumäkeläinen yritys, joka on kahden liiketoiminnan opiskelijan Jannika Toikan ja Rasmus Aholan kehittelemä pakohuone. Luumäen oma pakohuone Escape Luumäki tarjoaa teille loistavaa ajanvietettä pakohuoneen parissa, opitte samalla paikallishistoriaa. 

Toteutamme myös pakohuonepelejä muille yrityksille. Meille on kertynyt kokemusta yli kahdeksasta pakohuoneen suunnittelusta. Vuoden 2022 lopulla valmistuneessa pelissä tutkitaan kesäkuussa 1926 tapahtunutta Taavetin pankkiryöstöä. "Olitte pankissa ryöstön aikana ja yksi virhe johti ongelmiin, teillä on tunti aikaa paeta"

Mistä idea yrittäjyyteen?

Vuonna 2021 saimme Perinteistä Peleiksi hankkeen kautta idean pakohuoneeseen, jonka avulla kehitimme Taavetin Linnoitus pelin. Vuonna 2022 tammikuussa haimme Leader Länsi-Saimaalta kipinärahaa uuden pelin tekemiseen. Saimme rahaa ja aloimme suunnitella uutta paikallishistoriasta kertovaa pakohuonetta. Peli valmistui vuoden 2022 lopulla ja aloimme pitämään peliä "Verinäytelmä Taavetissa 1926".

ROHKAISEMME KAIKKIA!

Rohkaisemme kaikkia aloittamaan yrittäjyyteen, koska riskit ovat pienemmät. Olemme pitäneet 4H-yrittäjyydestä, koska se on ollut helppoa ja vaivatonta. Kaikkiin kysymyksiin saa tukea omalta 4H-yhdistykseltä. Tarvittaessa autamme mielellämme sinua ja kavereitasi yritysideasi kanssa, ota rohkeasti yhteyttä meihin!Seuraa meitä somessa!